dilluns, 29 d’agost del 2016

ITINERARI DE NIT: cançons per omplir tota una vida amb TWIN FREAKS









El passat dilluns 8 d'agost el Punt de Lectura va sortir a la fresca per gaudir un any més d'una vetllada entranyable en el marc exterior de la casa de Cal Cadernal(s.XIV).
En aquesta ocasió es va ofrenar l'acte a la figura de Ramón Llull en el 700 aniversari de la seva mort. 
El Punt de Lectura va dedicar l'itinerari de nit al primer escriptor en llengua catalana  fent referència al seu llegat com un punt de partida  per fer arribar els llibres a tothom.
Tot un camí que s'inicia amb l'oralitat a través de la cançó tradicional fins als nostres dies. El duet Twin Freaks ens va fer gaudir d'un camí ple de cançons: cançons teves, cançons meves, cançons del poble i sobre tot cançons per a tothom. Va omplir la nit de música per a tots els gustos  amb interacció i complicitat amb el públic assistent. 
Els assistents van gaudir de la simpatia del grup amb tota mena d'interpretacions i continuades peticions de cançons significatives que feien bategar el cor i també ballar les cames. 
Tot plegat una gran nit de cultura i diversió a la fresca  acompanyat d'un bon assortiment de begudes per acabar-se de refrescar.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada