dilluns, 16 de maig del 2016

ELS COTXES CLÀSSICS


El passat dilluns dia 2 de maig el Punt de Lectura va rebre amb entusiasme en Toni Peris, veí de Salomó i referent en el món del motor. 
Emprenedor i coneixedor dels cotxes clàssics ens va explicar què és un cotxe clàssic, a banda del que està estipulat com a normativa, per a ser admès dins aquesta qualificació. Per a en Toni un vehicle és més que l'aparell que s'utilitza com a mitjà de transport. Ens va contar que calia fer referència a totes les vivències que s'hi havien viscut.  Va fer èmfasi en el fet que retrobar-lo desencadena emocions d'una època passada que  et fan gaudir del passat i del present alhora.
 A partir d'aquest moment només falta compartir-ho amb als altres i això ho fa amb les rutes que s'organitzen per aquesta categoria de cotxes, amb les trobades i amb el que n'anomenen "quedades". Tot plegat un bon motiu per gaudir del temps lliure i fer turisme de proximitat amb rutes que apleguen elements arquitectònics, artístics, culturals i gastronòmics. 
Van acompanyar al Toni,  en Jaume Cabot i Ramón Colell,  dues persones que han utilitzat com a eina de reinserció social la restauració de cotxes clàssics. El compartir la seva afició i dedicació en aquest camp ha facilitat una via de futur  a tercers.
Els assistents van gaudir de la vetllada amb atenció i curiositat. Moltes gràcies als tres!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada