QUI SOM?

El Punt de Lectura de Cal Cadernal el formem un grup de persones que ens agrada llegir i compartir experiències relacionades amb els llibres. Les nostres inquietuds culturals ens menen a planificar tasques encaminades al foment de la lectura.
Ens trobem a Salomó, un municipi situat al nord-est de la comarca del Tarragonès. Llinda al nord i a l'oest amb l'Alt Camp i a l'est amb el Baix Penedès.
Està situat al bell mig del triangle, els vèrtex del qual són les ciutats de Tarragona, Valls i El Vendrell, equidistants entre si uns vint quilometres.


Si voleu saber-ne més visiteu-nos!


El Punt de Lectura està ubicat en una casa senyorial d'origen  baixmedieval anomenada Cal Cadernal

Hem adequat l'espai amb pocs recursos, molta il·lusió i molt d'enginy. Veieu vosaltres mateixos! La nostra tasca no és fàcil i per això comptem amb l'acompanyament de la Biblioteca Mestra Maria Antònia de Torredembarra que ens assessora i abasteix  el fons amb donacions. També ens dona suport la Biblioteca Municipal d'Altafulla, però necessitem sobretot la vostra participació per  fer més gran allò que hem començat  i compartir estones de bona lectura.

2 comentaris:

  1. "La repudiada", un llibre de lectura àgil, ràpida, que m'ha fet posar a la pell de la protagonista, i m'ha mostrat les lleis i normes d'altres religions que, tot i semblar d'èpoques passades, malauradament són vigents.

    ResponElimina
  2. Des de la botiga Ca la Julia de Salomó us volem felicitar per les vostres propostes, activitat i dinamització cultural que promoveu. Visca el Punt de Lectura de Salomó!

    ResponElimina