RECOMANA UN LLIBRE

Hem creat aquesta pàgina per tal d'enviar el comentari d'aquells llibres que us han fet passar una bona estona  o pel contrari  no us han agradat gens i no recomanaríeu mai.
LECTOR, TU ETS EL PROTAGONISTA!

3 comentaris:

 1. Hola, us voldria recomanar el llibre de El plan infinito, de l'Isabel Allende. Et fa entrar dins del món dels "espaldas mojadas" i els "gringos".
  Un tema molt actual, i molt ben tractat per l'Isabel Allende.

  ResponElimina
 2. He llegit "La caída de los gigantes" de Ken Follett. Retrata les vides d'uns personatges que formen part de cinc famílies: dues galeses, una alemanya, una russa i una americana. El context és la gran transformació social a partir de la primera guerra mundial i la revolució boltxevic. Els personatges ficticis es barregen amb personatges reals com Winston Churchill o Woodrow Wilson. Sembla que l'autor ha procurat que les situacions històriques s'ajustin a allò que realment va succeir. És una novel•la optimista, la primera d'una trilogia del segle XX. A través de les generacions de cinc famílies Follett narra la història dels nostres avis, dels nostres pares i també la nostra pròpia història.

  ResponElimina
 3. CLUB DE LECTURA

  L'Adelaida ens ha enviat el comentari del llibre per compartir-lo amb els tertulians el proper dilluns. Ella no podrà assistir-hi.


  Llibre : El festí de Babette
  Autora: Isak Dinesen

  Comentari:
  Un llibre de bon llegir pel seu estil senzill i entenedor.
  No m’ha agradat que el pare arregli la vida de les seves filles a la seva manera, adaptades a les seves conviccions religioses. Elles per no defraudar al seu pare renuncien al que volien, l’amor una d’elles i la fama com a cantant l’altre. Tota la vida els hi sap greu però el que deia el pare es el que s’havia de fer. Eren altres temps.
  M’ha agradat la Babette que arriba a les seves vides i si que fa el que vol fer: un gran banquet per agrair-les-hi la seva hospitalitat en el centenari del naixement del seu pare i pastor de la seva església. Babette dona el millor d’ella, és una artista, mai serà pobra, encara que no tingui diners.
  Els artistes tenen quelcom que no tenim les altres persones. Això escriu l’autora i potser te tota la raó.
  ADELAIDA

  ResponElimina