dimarts, 7 d’agost del 2012

SABORS I OLORS
"Avui cuina amb mi" fent cas a les indicacions de la portada del llibre Sabors i olors de la M. Adela Mateu m'he entretingut a llegir quasi bé totes les receptes temptadores que el passat 30 de juliol ens va presentar al Punt de Lectura.
He pensat que jo també seria capaç de cuinar seguint les indicacions d'un llibre de receptes fàcils i ràpides d'elaborar en una cuina domèstica a l'abast de tothom i amb productes naturals.
He de triar una recepta de les que va captivar més al públic. Fullejo el llibre  i passejo la mirada pel marge esquerre de la pàgina tot pensant que els ingredients que em demana els tinc a la nevera, però la vista se'm resisteix  i fugisserament se'n va a l'altra banda, a la pàgina de la dreta. La imatge  d'un gran plat blanc sobre unes estovalles rogenques no em deixa seguir endavant. Reculo la mirada. Cal que llegeixi la preparació, jo sóc de les que cuina amb poc temps. Bé! els passos a seguir  només són dos.
 Ja m'imagino la cara que faran quan es trobin un quadrat perfectament col·locat al centre del plat amb una gran fulla de julivert que el corona i tot el voltant espurnejat de fines herbes.
Però vull acabar de fer-ho bé i he de llegir els consells pràctics. Diu: Són un bon acompanyament tant per a carn com per a peix. Es millor servir-les calentes.
Us agradaria esbrinar de quina recepta es tracta? només us diré que l'aliment principal d'aquest plat prové  d'Amèrica, i també que un grup musical català en va  fer una cançó relacionada amb la nostra espècie: l'home. Sabeu de que es tracta? Podeu consultar el llibre SABORS I OLORSCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada