dissabte, 25 d’agost del 2012

El Punt de Lectura surt a la fresca

El passat 13 d'agost, tot coincidint amb la setmana de festes de Salomó, el Punt de Lectura va canviar el seu horari habitual i gaudint d'un temps magnífic va sortir a la fresca després de sopar.
La vetllada es va dedicar als viatges. 
En primer lloc el senyor Lluís Bagó ens va  traslladar fins a Egipte, país que ha visitat en diverses ocasions i que n'és un bon coneixedor. A banda de presentar-nos els llocs més turístics pel viatger novell també ens va recomanar altres indrets d'interès i maneres d'interactuar amb la població autòctona. De ben segur que ens hagués agradat continuar  parlant però tal com vam anunciar, El Punt de Lectura convidava a una llimonada fresca  i es va fer hora d'assaborir-la.
A continuació la salomonenca Natàlia Boronat ens va fer passejar pels  monuments més emblemàtics i representatius de Rússia però com a resident al país des de fa 8 anys,  va parlar de la vida diària i de la seva gent.  La varietat de població i els seus costums ens van mostrar el component humà d'aquest país. 
Vam completar la nit amb  la intervenció de la Gemma i el Froilà explicant aquells aspectes que més  els havien sorprès en la seva estada a Rússia com a turistes. 


                           

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada