El pa com a producte quotidià és present practicament en cada àpat que fem. En aquestes festes, els dies assenyalats també podem fer que el pa sigui un aliment especial.
La família Sevilla Barrientos ens va aportar la singularitat que li podem donar segons l'àpat.
S'han dedicat des de fa decades a l'elaboració de pa. Forners primer al nostre municipi i després a Vespella ens han explicat un ampli ventall dels seus productes des del mateix pa, coques dolces, coques de recapte, de ceba, d'escalivada.... i també productes de pastisseria.
FLECA L'ARTÉSA: El nom de la fleca ens convida a jugar i a crear. L'art és sa. L'artesà. Combinació de significats que li dona un valor afegit.
Aquestes festes nadalenques l'elaboració de productes com el Panetone, torró, tortell de Reis i altres llepolies els fa estar del tot actius i atrafegats.
A la vetllada vam poder degustar els seus productes i us podem assegurar que no ens van deixer indiferents. Us podem dir que els amants de la xocolata no podeu deixar de tastar el torró de xocolata negra amb ametlla.
DELICATESSEN!!!
Moltes gràcies per compartir els vostres productes!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada