dimecres, 29 de desembre del 2021

Preparem el Nadal fent del quotidià, extraordinari: el pa i altres llepolies amb ADRIÁN SEVILLA


 El passat dilluns 13 de desembre, el Punt de Lectura, com cada any en aquesta època obre les portes per donar pas a activitats nadalenques i aquesta vegada ho ha fet amb una temàtica que és present a totes les llars: El pa i altres llepolies que ens acompanyaran  a la taula els dies de festa.

El pa com a producte quotidià  és present practicament en cada àpat que fem. En aquestes festes, els dies assenyalats també podem fer que el pa  sigui un aliment especial.

La família Sevilla Barrientos ens va aportar la singularitat que li podem donar segons l'àpat. 

S'han dedicat des de fa decades a l'elaboració de pa. Forners primer al nostre municipi i després a Vespella ens han explicat un ampli ventall dels seus productes des del mateix pa, coques dolces, coques de recapte, de ceba, d'escalivada.... i també productes de pastisseria.

FLECA L'ARTÉSA: El nom de la fleca ens convida a jugar i a crear. L'art és sa. L'artesà. Combinació de significats que li dona un valor afegit.

 

Primer eren el Juan i la Mari. Actualment l'Adrián pren el relleu  amb  noves varietats de pa  per  assaborir en cada una de les menges que escollim. Ens expliquen com a l'obrador escullen la farina destinada per a cada elaboració i el procés que segueixen per a obtenir un bon resultat. Això si, a vegades les inclemencies climàtiques com ara la humitat els fa ballar una mica el cap i els dona més feina. 

Aquestes festes nadalenques l'elaboració de productes com el Panetone, torró, tortell de Reis i altres llepolies els fa estar del tot actius i atrafegats.

 A la vetllada vam poder degustar els seus productes i us podem assegurar que no ens van deixer indiferents. Us podem dir que els amants de la xocolata no podeu deixar de tastar el torró de xocolata negra amb ametlla.

DELICATESSEN!!! 

Moltes gràcies per compartir els vostres productes!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada