dissabte, 13 de novembre del 2021

RELATS ESCULTÒRICS de Fèlix Lozano. UNA ESCULTURA PER A CADA HISTÒRIA de Ismael LozanoEl Punt de Lectura ha gaudit de l'exposició “Relats escultòrics. Art i Territori” de Fèlix Lozano.
Fèlix Lozano és un artista autodidacta afincat a Vespella de Gaià i d'origen andalús.
Ha presentat la seva obra com una creació que parteix de la reutilització. Cadascuna de les representacions escultòriques és confeccionada mitjançant elements que han format part d'un altre objecte, donant-los una segona vida.
Gran quantitat dels elements reutilitzats són d'eines del camp, en moltes ocasions rovellades, que ha trobat en algun indret i els dóna una nova vida com a part d'una escultura. D'aquí el concepte "Art I Territori". 
Aquesta exposició té el valor afegit que cada escultura està lligada a una obra literària. És aquí on trobem la segona fase de l'exposició, la xerrada  Una escultura per a cada història”.
Ismael Lozano historiador d'art, gestor cultural i fill de l'artista va fer una conferència exposant la relació de cada escultura amb l'obra literària associada.Els assistents gaudirem d'una exposició on l'art va més enllà de la peça exposada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada