diumenge, 23 de desembre del 2018

ESCOLTA, MIRA I TASTA... APERITIUS DE NADAL. Restaurant El Jardí


Com ja és tradició en aquestes dates, des del Punt de Lectura volem oferir noves  propostes per la taula de les festes nadalenques. 
Aquest any el Restaurant El Jardí ens ha ofert aperitius fàcils d'elaborar per tal de gaudir plegats de la taula.


BOMBÓ DE SALMÓ I TARTAR DE MANGO:
-1/4 de Mango
-1/2 cullerada de postres de mostassa                                                      -1/2 cullerada de postres de Mel
-Oli d’oliva de Salomó                                                                              -Pebre Negre
-150 gr.de salmó Fumat
-Crema de Mòdena
 Primer, tallar el mango a daus molt petits, barrejar amb la mostassa , la mel, l’oli d’oliva i el pebre negre.
Després, folrar una tassa de cafè amb film, i posem una capa de salmó i la farcim amb la barreja , que acabem de fer. Tanquem la bola i la guardem uns 30 minuts a la nevera.
 Per últim, la treiem de la nevera, treiem el paper film i la decorem amb la crema de mòdena.

 BOMBÓ DE FUÁ AMB AMETLLA CROCANT:
 Fuà i ametlla crocant

Tallar el fuà a trossets petits i omplir el motlle. Posar al congelador uns 30 minuts.
Passats aquests minuts, treure-ho del congelador i arrebossar amb ametlla crocant.



TARTALETA DE GULES, OU POCHE DE GUATLLA I CEBA CRUIXENT

 -50gr. De gules
-4 ous de guatlla
-20gr. De ceba fregida
-Oli d’oliva de Salomó
-All                                                                                                          -Julivert sec
-Sal maldon
-Vinagre de vi

-Posar l’aigua a bullir amb un raig de vinagre. En una tasseta trencarem l’ou de guatlla. Quan l’aigua bulli  tirar l’ou amb molta cura amb l’ajuda d’una escumadora, treurem l’ou passats uns 30 o 40 segons.
 -Les gules les saltarem amb all.Omplirem una base de gules, ‘ou poche de guatlla’, sal maldon , julivert sec i la ceba cruixent.


     ROTLLET D’ALBERGINIA AMB MEL I MATÓ

-Primer,saltejar les tires d’alberginia amb una mica de sal i un rajolí d'oli.                                                                                      
-Després, farcir-les amb mató, enrrotllar i punxar-les amb un escuradents i regar-les amb una mica de mel.




PAN SOPLAO FARCIT DE CREMA BRIE AMB ESPÀRREGS I COBERT DE PERNIL


Però no us penseu que  es va acabar aquí!! 
Ens van sorprendre quan van obsequiar-nos amb unes postres molt originals que posen de manifest una de les especialitats de la casa.



Calçots arrebossats amb xocolata desfeta!
 Boníssim!


Moltes gràcies a tot l'èquip del Restaurant El Jardí per la seva amabilitat i simpatia per compartir l'art de la cuina amb totes nosaltres.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada