El Punt de Lectura es prepara per les Festes de Nadal amb la visita del cuiner Pere Ortiz que ha elaborat cinc aperitius de baixa dificultat per gaudir d'una taula diferent aquest Nadal.
En Pere ens ha preparat pas a pas un "xarrup de botifarra negra i poma", un"canapé de salmó", una "torrada amb paté de ceba", "mini boulevants amb sobrassada i formatge Stilton" i per acabar una "cullereta de bacallà".
Els assistents han observat com els ingredients es disposen de forma gradual i en un ordre determinat per aconseguir el sabor adequat. Cal tenir en compte també la presentació i disposició a la taula per aconseguir aspecte festiu i fruir amb tots els sentits.
Tots plegats vam assaborir els aperitius amb ganes de saber-ne més.
Afegim els ingredients per si teniu ganes de provar-ho!
Ceba Pa de motlle sense crosta
Botifarra negra Formatge philadelphia
Poma Golden Salmó
Sal Maldon Anet
Llimona
Ous de Lumpo
Torrada amb paté de ceba Mini boulevants amb sobrassada i formatge Stilton
Torrades amb aranyons Mini boulevants
Paté de ceba Sobrassada
Melmelada de figues Mantega
Peta Zeta Formatge Stilton
Cullereta de bacallà
Bacallà
Melmelada de tomàquet
Escarola
Salsa de romesco
Tomàquet xerri.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada