dilluns, 3 de març del 2014

Cuida el teu cor

El passat dilluns 24 de febrer el Punt de Lectura va oferir la xerrada de la dietista Georgina Salvat que portava per títol "Cuida el teu cor".    L'exposició es va iniciar  establint un diàleg amb el públic  entorn  la ingesta de greixos  a través dels aliments i el grau d'impacte en el cos. Va incidir en la resposta del cos segons  l'origen del greix ingerit  . Així els greixos animals en grans quantitats produeixen colesterol perjudicial per l'organisme i els greixos d'origen vegetal afavoreixen el rec sanguini i redueixen el risc cardiovascular.
Va fer esment també de la necessitat que té el cos del colesterol HDL, és a dir del que ens aporta beneficis, doncs aquest forma part de l'estructura cel·lular de la sang i a la vegada produeix diverses hormones i vitamina D. També ajuda a fabricar la bilis per digerir els greixos que no són beneficiosos.
Tenir cura de l'alimentació, fer activitat física de manera regular i prevenir l' estres van ser les recomanacions de la Georgina per cuidar el nostre cor.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada