dijous, 9 de maig del 2013

HEM FET UN ANY!


Estem d'aniversari. Fa un any que inauguràvem el Punt de Lectura amb l'objectiu de crear un espai referent al poble per a la lectura i l'oci, on tothom hi tingués cabuda. En el transcurs d'aquest període hem ofert un ventall molt divers d'activitats dirigides a tots els sectors de població. Als infants se'ls han explicat molts contes per tal d'encomanar les ganes de llegir.  Per a la gent jove s'ha  dut a terme, per exemple,  un taller de percussió on el ritme era el protagonista. Que no falti la cuina i les plantes per a les senyores. Encara avui ens van dient  quan ho tornarem a fer! També hem tingut en compte la població masculina del poble oferint-los un tast de vins, etc... . És a dir hem volgut considerar els interessos de tots.

Aquest és un petit resum de les activitats que realitzem, acompanyem i complementem  amb llibres o revistes que les il·lustren. 
Fa un any que vam néixer i gràcies a les donacions de particulars i de biblioteques tenim 2000 llibres registrats.  Al llarg de l'any hem fet 1410 préstecs i el nombre d'usuaris de préstec és de 90.
Estem contentes de la feina feta i hem celebrat l'aniversari amb la presentació del logo del Punt de Lectura Cal Cadernal que a partir d'ara ens identificarà i també del carnet d'usuari. 
Per fer més lluïda la festa hem berenat i tot seguit s'ha iniciat la presentació de la xerrada "Les vivències d'un català a Mauthausen" amb la projecció del documental "La boira". A continuació el Sr Joan Mercade i El Sr Llibert  Villar de l'associació Amical   han compartit les seves vivències i els seus sentiments com a fills de presoners exterminats en aquest camp. Tot plegat ens ha de fer pensar molt.

                                 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada