diumenge, 2 de desembre del 2012

10 anys d'Altafulla Ràdio al servei del Baix Gaià

Altafulla  Radio ha estat present al nostre Punt de Lectura. El seu director el Sr. Albert Jansà ha establert un diàleg amb els assistents remarcant el paper que juguen els mitjans de comunicació en la societat i la importància d'utilitzar-los correctament.
En parlar d'Altafulla Ràdio ens deia que la seva, és una ràdio de proximitat amb els veïns i que el que la fa especial, és precisament l'estar en contacte directe amb l'oient perquè, és aquest, el que la fa créixer  i crear una xarxa participativa tant a nivell personal com a nivell d'entitats. Així doncs, amb la constància, el treball diari i l'esforç Altafulla Ràdio s'ha fet gran i ha complert 10 anys.
El temps l'ha portat a ser la Ràdio del Baix Gaià per donar veu als seus municipis i fer més propera la realitat de l'entorn.
El dilluns passat,  vam fer arribar la nostra veu a les ones a través del taller que és va dur a terme al Punt de Lectura. Tant els grans com els petits van experimentar com es realitza un programa de ràdio i per uns instants van ser  locutors .Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada