dimarts, 12 d’agost del 2014

TALLER DE CUINA

Cuinar és crear i crear és utilitzar els sentits i l'intel·lecte per elaborar un bon producte.
Per cuinar cal tenir preparada la recepta que desitgem elaborar . Disposar  dels ingredients necessaris per anar-los introduint amb molta cura i obtenir allò que ens havíem proposat.
Així doncs  el Punt de Lectura vol preparar els més petits del nostre poble per a ser grans cuiners de les lletres i la lectura. Aquesta vegada ha volgut arribar-hi amb el taller de cuina. 
Elaborar cake pops ha estat el nostre propòsit i com a bons chefs, els nostres cuiners han consultat tota mena de llibres i receptes per estimular la creació. Des de llibres de cuina propers als seus gustos  fins a receptes de països llunyans que se'ns fa difícil assimilar al nostre paladar. Fins hi tot vam trobar receptes molt interessants per resoldre situacions una mica complicades com no tenir por, superar la timidesa, ser valents ... i moltes d'altres que en més d'una ocasió a ben segur ens hagués agradat tenir a mà.  
Per fer els cake pops hem seguit uns passos. S'han preparat i mesurat els ingredients, s'ha fet la massa per elaborar-los i s'han cuit. El temps de cocció és imprescindible,  mentre cadascú va inventar la seva recepta  per preparar en una altra ocasió. 
L'últim pas a fer va ser decorar-los amb llaminadures de diferents colors i gustos. El més divertit  va ser decorar-los i menjar-los tots a una.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada