dimecres, 16 d’octubre del 2024

Contes a la vora del foc, amb Imma pujol


 El dilluns dia 14 tothom que va venir al Punt de Lectura va seure a la vora del foc. I és que la Imma Pujol va arribar carregada amb la seva maleta màgica plena d'artilugis per explicar històries plenes d'encant.

Les rialles de petits i grans van omplir la sala, fins que no ens en vam adonar i ja era fosc. Esperarem que tornis a venir Imma!





Exposició: "Simfonia de colors" d'Ana M Nieto

 


El passat dia 10 d'octubre, Cal Cadernal va inaugurar l'exposició de pintura "Simfonia de colors" que com la pròpia autora va manifestar, per ella la pintura era el mitjà amb el qual manifestava les seves emocions "pintura des del cor".

Plasma la seva emotivitat a través del color i la forma. L'exposició es podrà visitar fins el desembre.



dimarts, 1 d’octubre del 2024

Festival Di(vi)nes


El Punt de Lectura col·labora en la cloenda de la vuitena edició del Festival Di(vi)nes a la Cooperativa Agrícola de Salomó. 
L'associació cultural Etcètera ha organitzat un any més el festival Di(vi)nes dedicat a la poesia en veu de dona i al vi.
Els assistents han gaudit del recital poètic musical " Temps de vinya" . Els versos de la poeta Roser Guasch i la música del guitarrista Pemi Rovirosa ens han recordat la transformació de la vinya en el transcurs de les estacions de l'any i l'important paper de la pagesia.
L'espectacle s'ha acompanyat del vi "Ànima" dels Cellers Domenys i de les avellanes de la DOP Avellana de Reus.